Favorite Scripture

FOR I KNOW THE PLANS I HAVE FOR YOU, DECLARES THE LORD...PLANS TO PROSPER YOU AND NOT TO HARM YOU...PLANS TO GIVE YOU A HOPE AND A FUTURE.
JEREMIAH 29:11 (NIV)

Monday, June 28, 2010

GRANDMAMA'S GARDEN


LOOK AT THE BOUNTY FROM MY GARDEN!!!!

ALABAMA PRODUCE




SQUASH, CUCUMBERS (PICKLING & SALAD VARIETY) & BIG BOY TOMATOES


WILD BLACKBERRIES PICKED ON MY FARM
THESE WILL DEFINITELY BE IN A COBBLER
TONIGHT!!!!!!!!!!!!!!


MY SWEET HARD WORKING HUSBAND PICKED ALL OF THIS PRODUCE! THE HEAT HAS BECOME SO UNBEARABLE FOR ME THAT ALL THE HARVESTING HAS FALLEN ON HIS SHOULDERS.

I FEEL VERY GUILTY ABOUT THIS AND WANT TO HELP LIKE I USED TO BE ABLE TO DO. I DON'T LIKE NOT BEING ABLE TO DO THE THINGS I USED TO COULD DO. I BLAME FIBROMYALGIA BUT BEING OVERWEIGHT HAS A LOT TO DO WITH IT AS WELL.


TOMORROW GRANDSON RYAN IS GOING TO TAKE THE EXTRA PRODUCE AND HAVE A ROAD SIDE STAND. HE WANTED A WAY TO MAKE SOME MONEY TO HELP PAY FOR THE REPLACEMENT OF THE "ARM" HE BROKE ON THE DRIVER'S SIDE SEAT OF THEIR SUV. THUS THE ROAD SIDE VEGETABLE STAND VERSUS LEMONADE STAND WHICH DOESN'T WORK AS WELL OUT IN THE COUNTRY. I'M ANXIOUS TO SEE HOW WELL HE DOES.

I PLAN TO CALL ALL MY LOCAL FRIENDS AS WELL AS NOTIFY THEM ON FB AND MY BLOG TO MAKE A RUN BY RYAN'S VEGGIE STAND TO PICK UP SOME FRESH PRODUCE!!!

How many of you Love a Tomato Sandwich?? I love mine with fresh soft white bread, lots of Hellman's Mayo, slices of tomatoes with salt. For Variety, I'll place a slice of cheese or make a BLT: Bacon, Lettuce, Tomato. YUM!!

HOW DO YOU EAT YOUR TOMATO SANDWICH? DO YOU EVEN LIKE TOMATO SANDWICHES??

GMAMA
Posted by Picasa

2 comments:

  1. Oh wow! When you see it all laid out like that it is pretty cool! Did I hear Blackberry cobbler???

    ReplyDelete
  2. dear g-ma,

    it is a pleasure to meet you and see your
    lovely produce, which will surely be the
    prettiest items from 'joyce's pretties.'

    blessings,
    lea (not yet a g-ma, but certainly old
    enough.)

    ReplyDelete

Blessings to all of you who have taken the time to leave your thoughtful comments. I read each one and hope you will come back often!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...